• +31 (0)6 81 4626 98
  • Ma - Za: 08:00 - 18:00

Mobile first & Responsive design

Wij maken professionele websites met hedendaagse design.
Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen.

Mobile first & Responsive design

Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen. Dat is dan afhankelijk van de doelgroep. Daarvoor gebruiken we responsive en adaptive design.

Design voor elke resolutie

Websites die met deze design ontworpen zijn, hebben als de belangrijkste kenmerk de mogelijkheid om zicht aan te passen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Tegenwoordig is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website of app.

Het design past zich op ieder apparaat aan, of het nu uw mobiele telefoon, tablet of desktop is. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De content is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft.

Mobile first en Responsive design

Wat kunt u van ons verwachten

UX design en Conceptontwikkeling
Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van elke project. Hierbij gaan we samen kijken wat uw organisatie met dit project wilt bereiken en wat is uiteindelijke doel. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Wij gaan samen een concept maken. Hierbij gaan we al nadenken over User experience waarbij de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid optimaal is en klant staat centraal.
Responsive en adaptive design
Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen. Dat is dan afhankelijk van de doelgroep. Daarvoor gebruiken we responsive en adaptive design. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft.
Google Mobile Friendly
Vanaf 21 april 2015 de mobile-friendliness van websites ging Google zwaarder laten wegen als ranking factor. Omdat Google meest belangrijke zoekmachine is, is het echt van belang om eigen website mobile vriendelijk te laten bouwen. Websites en webshops dat uit onze fabriek komen zijn daarom helemaal Google mobile friendly.
Responsive back-end voor alle devices
U wilt natuurlijk snel iets aanpassen op uw website. Het CMS dat we gebruiken biedt mogelijkheid om dat te doen zelfs op een tablet of een smartphone. Dit is mogelijk want de Backend van het CMS (administratie menu) is volledig ook responsive. Zo kunt u uw eigen website met ieder gewenst apparaat, op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie wijzigen.
Uniek ontworpen eigen design
Elk organisatie heeft eigen huisstijl, Zo niet dan zorgen wij daarvoor. Een huisstijl vormt de basis voor de visuele identiteit van uw organisatie. Een goede huisstijl is heel wat meer dan alleen lievelingskleur en een mooi logo. Wij vormgeven de website die past bij de huisstijl van uw organisatie en het juiste resultaat oplevert. Optioneel gaan we dit in de StyleGuide in kaart brengen.
Moderne UX/UI standaarden
De webapplicaties dat wij ontwerpen hebben Bootstrap geïmplementeerd in de core. Dit betekent dat de applicaties aan de meest recente moderne UI/UX standaarden voldoen. Hiermee zijn Mobiele responsiveness en compatibiliteit in zowel de front-end als de back-end gebracht. Daarmee werd het voor zowel de websitebezoeker als de website-beheerder mogelijk om de site te benaderen op mobiele apparaten.

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Projecten gerealiseerd voor:


Stel een vraag aan ons

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00