Disciplines & High Design

Leden van onze team werken al lang in internet en grafische branche. Het gaat om mensen met gevoel voor prachtige design, user experience en optimaal gebruiksvriendelijkheid wat juiste formule voor het success is.

High Design

Om beste design te bereiken moeten meerdere design disciplines gebruikt worden. Elke discipline heeft toegevoegde waarde bij het hoge piramide van design. Het gaat om de kleine details die pas samen zinvol worden en een volwaardig design vormen. Wij gebruiken en combineren verschillende disciplines waar dat nodig is. Bij sommige projecten met alleen één combinatie het goede resultaat is in zicht, terwijl andere projecten alle disciplines bij elkaar vereisen. Dit is afhankelijk van de doelen die behaald moeten worden. Hier praten we over High Design.

En wij weten hoe dit te bereiken. Leden van ons team werken al lang in de internet- en grafische branche. Het gaat om mensen met gevoel voor prachtig design, user experience en optimale gebruiksvriendelijkheid wat volgens ons de juiste formule voor succes is. Met onze brede spectrum aan disciplines maken we projecten succesvol.

Disciplines

Research
Wat is de doelgroep en wat is interactie tussen de doelgroep en de website of app? Hoe goed is de gebruikersinterface van de website of app? Wat zijn de toptaken van de website of app? Waarom komt een bezoeker op de website? Dit, en nog veel meer moet allemaal worden onderzocht. In dit proces creëren we zogenaamde Persona's, op maat gemaakte klantprofielen om de kennis over doelgroepen 'tot leven' te brengen binnen de organisatie. Zij geven een naam en gezicht aan 'de klant' met motieven, verlangens en doelen in het leven. Persona's zorgen ervoor dat het begrip 'klant' tastbaar wordt én ze geven heel concreet aan hoe je klanten moet benaderen.
Customer Journey (CX)
User Experience Design (UxD)
User Interface Design (UiD)
Interaction Design (IxD)
Visual Design
Brand Design
Functional Design
Flow Charts
Wireframes
Prototyping

Vaardigheden

Research
90%
Customer Journey (CX)
82%
User Experience Design (UXD)
93%
Interaction Design (IxD)
89%
Brand Design
94%
Functional Design
95%
Flow Charts
92%
Wireframes
95%
User Interface Design (UiD)
95%
Prototyping
84%
Visual Design
96%
Disciplines

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00