Over Ons, High Design en Ons Werk

Als design bureau bieden we online en print oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten.
Maak een nieuwe start OnLine met High Design van ons.
Maak je eigen Identity.

Over ons en Design

The Identity is een nuchter full service internet en ontwerp bureau uit Nijmegen. Als design bureau bieden we online en print oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Onze missie, onze prioriteit en onze taak is bedrijven en organisaties succesvol maken met de geweldige presentaties dat we creëren. 

Het gaat om resultaat

The Identity design studio is verantwoordelijk voor het ontwerpen, opmaken en bouwen van Websites, Webshops, UX strategies, Interaction designs, Visual designs, Weboptimalisatie, Grafisch ontwerpen en Drukwerk en nog veel meer. Van schets en creatief voorstel tot volledig opgemaakte project. Met onze brede spectrum aan disciplines maken we projecten succesvol. Het resultaat is het enige dat telt.

Visie van hedendaags design

Met een visie van de hedendaags design we zijn continu bezig met het neerzetten van een krachtig en aantrekkelijk imago en ontwerp voor bedrijven in de websites, apps of andere producten die voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten en de consument. De strategie en uitvoering maken een project succesvol.

Essentie van het vak

Ons vak is continu in beweging en wij dus ook. Met een enthousiast team ondersteunen we organisaties van A tot Z bij het ontwerpen, realiseren en doorontwikkelen van hun websites, applicaties en printuitingen. We kennen de essentie van het vak en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen.

Moderne technologie

Wij gaan langdurige relaties aan met onze opdrachtgevers, waarbij wederzijdse betrokkenheid en efficiënte samenwerking naar boven komt. Steeds betere apparatuur, digitalisering en multimediale toepassingen zijn onderdeel van moderne technologieën. Dit is uitdagend maar het houdt ons scherp en flexibel. We zijn creatief en resultaatgericht met de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Op die manier maken wij eenvoudig wat moeilijk is en verrassen wij u met onze hoge kwaliteit.

Klant centraal stellen

Het combineren van prachtige design met user experience en optimaal gebruiksvriendelijkheid is de juiste formule voor het success. Met deze benadering is het makkelijk weg tot de gebruiker te vinden, en andersom, de gebruiker zal dat zeker weten te waarderen. Op deze manier de klantbelangen staan centraal.

Empathie bij design

Een hoge niveau van empathie is hierbij belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de gevoelens van de gebruiker op een subtiele manier naar een zeer gebruikelijk product vertaald worden. De details, nuances en de visuele stijl zijn van belang. Dit maakt een design compleet en kan persoonlijkheid en karakter aan een product geven waardoor deze opvalt. (denk bijv. aan een goed behandeld typografie met al zijn details die een dergelijk verschil kan maken). Design is een proces en deze wordt vanaf eerste schets tot de complete ontwerp uitgewerkt. Wij leveren High Design.
 

Onderzoek

Tijdens de ontwikkeling van een project wordt goed gekeken naar uw bedrijf en je klanten. Wat wil je uitdragen met je website of een andere ontwerp en wat verwacht de klant op je presentatie te kunnen vinden? We gaan samen in onderzoek want deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. 

Design disciplines

Met onze grote spectrum van disciplines gaan we aan de slag en bedenken en creëren een optimale design. Het wordt goed nagedacht over elke detail op basis van al doorgevoerde onderzoek, strategie en concept. Het combinatie van meerdere design disciplines levert altijd het beste resultaat.

Techniek

Daarna op technisch vlak maken we duidelijke keuzes hoe en met welke techniek gaan we website, app of een andere ontwerp bouwen. We gebruiken de techniek die tot de hoogste standaard behoort.

Eenvoudig CMS

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om zelf eenvoudig de inhoud van hun website(s) te beheren. Daarom hebben wij een beheerprogramma ontwikkeld. Dit is gebaseerd op zeer gebruiksvriendelijke CMS waarbij u ook zonder technische kennis in een handomdraai de inhoud van uw website kunt beheren.

Support

We leveren complexe oplossingen, maar maken die inzichtelijk met eenvoudige beheersystemen en persoonlijke support. Concrete adviezen en heldere taal.
cms-page.png

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00