Eenvoudig CMS

Binnen onze websites en webshops integreren wij een
een­vou­d­ig CMS waarmee iede­reen een profes­s­ione­le
websi­te kan makkelijk beheren, on­derho­u­den en uitbrei­den.

Eenvoudig en makkelijk CMS

Wij maken de websites, webshops en andere applicaties met een geïntegreerde Content Management Systeem (CMS). U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Wij bieden het CMS met een overzichtelijk beheersgedeelte, waarmee u uw website makkelijk aan kunt passen. Dankzij een breed scala aan functionaliteiten kan elke website helemaal naar eigen wens ingericht worden.

Functioneel en gebruiksvriendelijk

Het CMS biedt veel functionaliteit, levert goede indexeerbaarheid voor zoekmachines en is uitbreidbaar met veel extra plugins voor bv social media, forums, webshops, evenementen registratie en nog veel meer.

Binnen de core van CMS is Bootstrap geïmplementeerd wat maakt eigenlijk het systeem klaar voor de moderne UI/UX standaarden en brengt tegelijkertijd de Mobiele responsiveness en compatibiliteit in zowel de front-end als de back-end. Daarmee werd het voor zowel de websitebezoeker als de website-beheerder mogelijk om de site te benaderen op mobiele apparaten.

Dit CMS wordt veel gebruikt in de wereld van internet, vooral vanwege de vele mogelijkheden en de aanpasbaarheid, want hiermee is mogelijk om zowel simpele als complexe websites te realiseren.

eenvoudig en makkelijk CMS

Wat kunt u van ons verwachten

Eenvoudig beheerbaar CMS
Binnen onze websites en webshops integreren wij een een­vou­d­ig cms waarmee iede­reen een profes­s­ione­le websi­te makkelijk kan beheren, on­derho­u­den en uitbrei­den. Het cms van dat wij gebruiken is een echte inline editor en daar­door zeer een­vou­d­ig te be­dienen. Zon­der tec­h­ni­sc­he ke­n­nis kan iede­reen eigen website binnen een paar minuten aanpassen. Op deze manier kunt zich dan alleen nog ric­h­ten op de in­h­o­ud. Wij bieden een CMS aan waarbij overzichtelijkheid bovenaan staat.
Gebruiksvriendelijk CMS
Responsive back-end voor alle devices
Aanpassingen via front- en back-end
Moderne UX/UI standaarden

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00