Alle Design Diensten

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft.
Maak een nieuwe start OnLine met High Design
Maak je eigen Identity.

Onze Diensten

The Identity specialiseert zich in internet en visuele dienstverlening waarbij de optimale combinatie van strategie, design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Wij denken met u mee en het resultaat daarvan is meer rendement voor uw bedrijf. Al onze projecten worden met passie voor het design bedacht en ontwikkeld.

Effectieve Websites

Wij maken professionele websites met hedendaags design. Het gaat om design die uw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk en responsive is.

Duidelijke webshops

Wij maken professionele webshops met gebruiksvriendelijk CMS. Onze webshop maakt het mogelijk om efficiënt online zaken te doen.

Hosting & Onderhoud

Wij zorgen voor de juiste hostingpakket voor uw website. Als een project klaar is zorgen wij ervoor dat uw website optimaal wordt onderhouden.

Mobile first & Responsive

Wij zorgen ervoor dat uw website er op ieder apparaat geweldig uitziet: desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig ontwerpen we eerst een mobiele versie.

Eenvoudig CMS

U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Wij bieden de CMS met een overzichtelijk beheerdersomgeving, waarmee u uw website makkelijk aan kunt passen.

Google optimalisatie

Wij optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google. Dit wordt ook wel Zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd.

Huisstijl & StyleGuide

Wij creëren de visual styleguides en huisstijlen. Met een sterke huisstijl die professioneel is doorgevoerd, wordt u naar buiten toe herkenbaarder.

Social Media marketing

Wij hebben ervaring met het opbouwen van strategie en campagnes voor social media marketing. Mond-tot-mond reclame is de beste marketing die er is.

Graphic Design

Wij creëren complete visual communicatie uitingen. We geven uw bedrijf een professionele identiteit en voeren dit consequent door in alle items die we ontwerpen.
Design diensten

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00