Hosting, Onderhoud & Support

Wij maken professionele websites met hedendaagse design.
Wij zorgen voor de juiste hostingpakket voor uw website. Als een keer project klaar is wij zorgen ervoor dat uw website optimaal blijft draaien.

Hosting, Onderhoud en Support

Voordat we uw website gaan bouwen, registreren wij uw domeinnaam en kiezen voor het juiste hostingpakket. Daarna zorgen we voor een optimale onderhoud en snelle support.

Juiste hostingpakket 

Wij registreren uw domeinnaam met de juiste naam zoals u dat in gedachten hebt.
Maar ja, welke hosting is het beste voor je website. Waar moet je op letten bij het kiezen van de hosting van je site. Het meest belangrijke is in ieder geval dat je website altijd bereikbaar is. Wij kunnen zorgen voor het juiste hostingpakket voor uw website.

Optimaal onderhoud en snelle support

Behalve hosting bieden we het onderhoud en support aan. Als het project eenmaal klaar is, zorgen wij ervoor dat uw website optimaal blijft draaien. Alle problemen lossen we voor u op. Op deze manier kunt nog alleen bezig zijn met de inhoud van uw website. We staan garant voor een goede support! Heeft u problemen met uw website, webshop of e-mail? We staan u graag persoonlijk te woord.
Hosting, Onderhoud en Support

Wat kunt u van ons verwachten

Domeinnaamregistratie
Domeinregistratie is je eerste stap naar uw eigen website of webshop. Vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor jou gereserveerd. Jouw domeinregistratie is daarmee per direct uniek en beschermd. Wij registreren een of meerdere domeinnamen voor jou zoals .nl, .com, .eu of met elke andere extensie.
Juiste hostingpakket
Updates van CMS
Periodiek onderhoud
Snelle 24/7 support
Veiligheid

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00