Krachtige en Duidelijke webshops

Wij maken professionele webshops met gebruiksvriendelijk CMS systeem. Onze webshop maakt het mogelijk om efficiënt online zaken te doen.

Krachtige en duidelijke webshops

E-commerce is het kopen en verkopen van producten en diensten via internet. Daarvoor is een krachtige en duidelijke webshop nodig. Onze online shop maakt het voor u mogelijk om op een efficiënte manier zaken te doen via het internet.

Gebruiksvriendelijke CMS

Wij maken professionele webshops met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Een professionele webshop laten maken kan zeer snel en u kunt de webshop onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is.

Eigen huisstijl

Onze webshops zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en boven alles professioneel. Daarnaast is de vormgeving van de webshop volledig voor u aan te passen, zodat deze bij uw bedrijfshuisstijl aansluit.

Verschillende betalingsmethodes

De webshop biedt verschillende directe betaalmogelijkheden zoals iDeal, Paypal en creditcards, maar achteraf betalen is ook mogelijk met Afterpay. Uw klanten rekenen gemakkelijk af in uw webshop via een betaalmethode die ze vertrouwen en waar ze zich prettig bij voelen.

Op deze manier kunt u zelf snel en eenvoudig aan de slag met uw online winkel.
krachtige en duidelijke webshops

Wat kunt u van ons verwachten

UX design en Conceptontwikkeling
Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van elke project. Hierbij gaan we samen kijken wat uw organisatie met dit project wilt bereiken en wat is uiteindelijke doel. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Wij gaan samen een concept maken. Hierbij gaan we al nadenken over User experience waarbij de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid optimaal is en klant staat centraal.
iDeal, Paypal, Creditcard
Uniek ontworpen eigen design
Web optimalisatie
Gebruiksvriendelijk CMS
Responsive design voor alle devices

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00