Mobile first & Responsive design

Wij maken professionele websites met hedendaagse design.
Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen.

Mobile first & Responsive design

Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat geweldig uitziet, desktop, laptop, tablet en smartphone en zo nodig gaan we eerst een mobiele versie ontwerpen. Dat is dan afhankelijk van de doelgroep. Daarvoor gebruiken we responsive en adaptive design.

Design voor elke resolutie

Websites die met deze design ontworpen zijn, hebben als de belangrijkste kenmerk de mogelijkheid om zicht aan te passen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Tegenwoordig is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website of app.

Het design past zich op ieder apparaat aan, of het nu uw mobiele telefoon, tablet of desktop is. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De content is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft.

Mobile first en Responsive design

Wat kunt u van ons verwachten

UX design en Conceptontwikkeling
Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van elke project. Hierbij gaan we samen kijken wat uw organisatie met dit project wilt bereiken en wat is uiteindelijke doel. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Wij gaan samen een concept maken. Hierbij gaan we al nadenken over User experience waarbij de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid optimaal is en klant staat centraal.
Responsive en adaptive design
Google Mobile Friendly
Responsive back-end voor alle devices
Uniek ontworpen eigen design
Moderne UX/UI standaarden

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00