Brand design, Logo, Huisstijl & StyleGuide

Wij creëren logo's, visual styleguides en huisstijlen.
Met een sterke huisstijl die professioneel is doorgevoerd, wordt u naar buiten toe herkenbaarder.

Brand design, Logo, Huisstijl & StyleGuide

Wij creëren de visual styleguides en huisstijlen. Met een sterke huisstijl die professioneel is doorgevoerd, wordt u naar buiten toe herkenbaarder. Alles om ons heen is designed. Maar alleen weinig dingen zijn echt goed designed. Hier gaat het om Brand design en corporate identity, logos of andere visuele publicaties.

Huisstijl als identiteit 

Een huisstijl vormt de basis voor de visuele identiteit van uw organisatie. Een goede huisstijl is heel wat meer dan alleen lievelingskleur en een mooi logo. Alle andere visuele elementen horen daarbij zoals de fonts, andere kleuren, beeldmateriaal en vormgeving in het algemeen.

Styleguide of Design system, de vormgeving van de website

In de visuele styleguide staat beschreven wat de richtlijnen op het gebied van de vormgeving van de website of app zijn. Vaak zijn die richtlijnen bepaald ook in de huisstijl. De styleguide stelt het design vast en zorgt ervoor dat de ontwerp ook in de toekomst gebruikt wordt. Hiermee wordt de identiteit en design (huisstijl) van de organisatie of het product vastgesteld en in kaart gebracht online.
logo, huisstijl en styleguiede

Wat kunt u van ons verwachten

Brand design en huisstijl
Herkenbaarheid en onderscheid zijn kernwoorden voor de rechtvaardiging van het bedrijfsbestaan. Met andere worden, gezien en ervaren worden door zowel de medewerkers als de klanten. Het gaat om een goede huisstijl. Een huisstijl is het totaal van uitingen van een organisatie, zowel visueel als niet-visueel. Het doel van huisstijl is een bepaald imago op te roepen en de herkenbaarheid voor de buitenwereld te verhogen. Wij kunnen voor u de huisstijl bepalen.
StyleGuide bepalen
Uniformiteit bewaken

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00