Social Media & Marketing

Wij hebben ervaring met het opbouwen van campagnes voor social media marketing.
Mond-tot-mond reclame is de beste marketing die er is.

Social Media marketing

Wij hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van campagnes voor social media marketing. Met social media marketing kun je de interactie aangaan met je doelgroep. Mond-tot-mond reclame is de beste marketing die er is.

Social Media strategie

Om hiervan te profiteren, is een goed doordachte social media strategie van belang. Via social media komt u in contact met uw doelgroep, vergroot u uw online vindbaarheid en boekt u betere verkoopresultaten.

Ga in gesprek met je klant

Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram etc. Er is veel meer dan alleen een website online te hebben. Online aanwezig zijn is meer dan alleen een perfecte website. Met Social Media u komt makkelijker tot uw klanten.

Social media marketing

Wat kunt u van ons verwachten

Doelgroep bepaling
Het is belangrijk om te weten welke doelgroepen zich op welke social media platformen bevinden, zo kun je de activiteiten per social media kanaal afstellen op de doelgroep om maximaal rendement te behalen. Het is namelijk veel effectiever al je aandacht op 1 Social Media platform te richten wanneer zich de meerderheid van je doelgroep daar bevindt. Met een effectieve inzet van Social Media werkt u eigenlijk aan meer inkomende links naar uw website. The Identity adviseert jou op het gebied van Social Media marketing.
Doelgerichte campagnes
Strategie en plan van aanpak

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Heeft u een vraag, bent u benieuwd wat kunnen we betekenen voor u, of wilt u een afspraak maken?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een ori├źnterend gesprek. Vul het contactformulier in of bel of mail ons.

Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00