Google weboptimalisatie, SEO

Wij optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google. Dit wordt ook wel Zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd.

Google weboptimalisatie, SEO en usability

Behalve een goede design het is ook van belang dat uw website goed gevonden wordt en dat uw website zoveel mogelijk bezoekers trekt. We optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door Google.

Web optimalisatie - SEO

Dit wordt ook wel Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) genoemd. SEO draait om een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines te behalen. De web optimalisatie is een doorlopend proces van controleren en doorvoeren van website aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat de optimalisatie wordt goed uitgevoerd en de uw positie van de website omhoog komt.

Juiste content

Het belangrijkste bij zoekmachine optimalisatie is het plaatsen van relevante content op de website. Deze content zijn alle teksten, video’s en afbeeldingen op een website. Maar behalve juiste content de website met alle web-elementen moet ook goed ingericht worden. Hierbij kan ook gedacht worden aan de pagina URL’s, pagina titels en de titels van afbeeldingen en video’s.
google web optimalisatie SEO

Wat kunt u van ons verwachten

Juiste content
Zonder contentstrategie mist content zijn doel. Het verschil tussen een goed en een goed bedoeld verhaal is inzicht. Inzicht in de doelen en de doelgroep, in de customer journey en in de organisatie. Content bestaat uit drie elementen: namelijk het doel, de opmaak en het onderwerp van de content. Wij helpen je graag bij het bepalen van het juiste content.
Zoekwoorden
Implementatie SEO
Hogere conversie percentages
Kwalitatieve links en relevante URL's

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00