Graphic Design & Drukwerk

Wij creëren complete visual communicatie uitingen.
We geven uw bedrijf een professionele identiteit en voeren dit consequent door in alle items die we ontwerpen.

Graphic Design, Ontwerp & Drukwerk

Visuele communicatie is overal om ons heen. Deze heeft alleen nog de juiste structuur nodig. Deze sturctuur kunnen wij geven en omtoveren tot prachtige ontwerpen. Design en visuele communicatie zijn belangrijke onderdelen van onze levens. Wij creëren complete visual communicatie uitingen met nadruk op uw huisstijl.

Visuele communicatie

We geven uw bedrijf een professionele identiteit en voeren dit consequent door in alle items die we ontwerpen. Dat doen we middels grafisch vormgeving, de toegepaste visuele design. Op deze manier met de juiste sfeer en beleving springt uw boodschap er op een goede manier uit. Denk aan een bedrijfsbrochure, flyers, folders, posters, buitenreclame, advertenties en nog veel meer. Onze vormgevers denken graag vanaf het eerste concept mee.

Drukwerk

Wij zijn op elke moment bezig met visuele communicatie. Zoals we al hebben vermeld, wij ontwerpen en maken drukwerk als visitekaartjes, flyers, affiches, advertenties en brochures. Deze visuele uitingen zijn belangrijk voor de visuele presentatie van uw bedrijf. Door de combinatie van logo, lettertype en kleurgebruik als onderdelen van de huisstijl wordt uw bedrijf helemaal herkenbaar. Als u een ontwerp heeft laten maken kunnen wij ervoor zorgen dat het ontwerp gedrukt wordt. We werken samen met diverse drukkers zodat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen aanbieden.
Graphic Design en Drukwerk

Wat kunt u van ons verwachten

Posters en Flyers
Wat u ook onder de aandacht wilt brengen, wij kunnen u hierbij helpen door aansprekende brochures, posters of flyers voor u te ontwikkelen. Ons doel is eenvoudig: snel, scherp geprijsd, op maat gemaakt en sterk ontwerp van folders, brochures en magazines
Folders en Brochures

Wat kan the Identity voor u betekenen

The Identity specialiseert zich in digitale dienstverlening waarbij de optimale combinatie van design, techniek en online marketing de hoogste prioriteit heeft. Of u nou een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u graag verder. Met onze High Design is alles mogelijk. Want the Identity staat voor clean, duidelijk en doeltreffend design.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Laten we in gesprek gaan! Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact op.


Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen. Wij maken voor u gratis een offerte aan.


Onze contactgegevens

+31 (0)6 81 4626 98
Nijmegen

Maandag t/m Zaterdag
08:00 - 18:00